De igus® Chainflex® CASE – de kosteneffectieve en innovatieve opslagoplossing - igus Blog Belgien

De igus® Chainflex® CASE – de kosteneffectieve en innovatieve opslagoplossing

Kate Meerschaut | 1 March 2022

Soms zijn het de eenvoudigste dingen die de meeste opschudding veroorzaken en dit is zeker het geval met de nieuwe igus® chainflex® opbergdoos.

Dit ingenieuze idee reduceert niet alleen de kosten voor bezorging en opslagruimte, maar maakt met het geïntegreerde QR-codesysteem het nabestellen zoveel meer eenvoudiger. We lichten het even toe…..

“Schip’ n Store”


Er wordt naar verwezen als de igus® “ship’n store”-oplossing en het veelzijdige verpakkingsidee zorgt voor besparingen op zoveel niveaus en voor het behalen van milieudoelen.

Hierbij enkele feiten:

  • Het is 84% ​​voordeliger bij verzending; omdat er geen pallet nodig is.
  • Het is gemaakt van herbruikbare materialen en maakt deel uit van het duurzaamheidsproject dat we bij igus® hebben.
  • Makkelijk opnieuw te bestellen. Elke chainflex®-box heeft een QR-code die relevant is voor de kabels die bij de doos worden geleverd. Dus om opnieuw te bestellen, scant u eenvoudig de QR-code en wordt de herhaalbestelling in uw winkelmandje op de website geladen. Makkelijker kan niet!
  • Makkelijk op te bergen en af ​​te rollen. Doordat het een compact en eenvoudig systeem is, kan het afrollen snel en efficiënt worden gedaan en kan de doos overal worden opgeborgen! Je kunt maximaal 3 dozen op elkaar stapelen.
    Een van de hoogtepunten van de doos voor veel mensen, is de milieu-impact van het verpakkingssysteem. De ecologische voetafdruk wordt verkleind en het hele systeem wordt een stuk slanker en gestroomlijnder. Dit heeft ook betrekking op de trommel in de chainflex®-box.

Duurzaam

Zoals eerder vermeld, heeft het vervaardigen van recyclebare materialen een positieve impact op het milieu en dit is van vitaal belang voor ons als bedrijf en voor onze klanten.

Bovendien verlaagt het hebben van een compactere opslag- en verzendmethode de verzend- en administratiekosten. Normaal gesproken zouden de kosten voor het verzenden van grote haspels hoog zijn geweest omdat ze gepalletiseerd zouden zijn geweest, maar met dit nieuwe systeem kunnen de kabels op een standaard verzendmethode worden verzonden.

Het zijn niet altijd de grootste of meest uitgebreide producten of ideeën die het meest effectief zijn, maar deze methode van opslaan, verzenden en opnieuw bestellen is kosteneffectief, eenvoudig, gemakkelijker en duurzaam.

Wat hebben klanten nog meer nodig?

Comment on this article

Please write a comment.

Your comment will be moderated by an admin before activation.




Article keywords:

Newsletter:

Choose a topic now