draadspindeltechnologie in een Doe-Het-Zelf bierlift – igus Blog Belgien

draadspindeltechnologie in een Doe-Het-Zelf bierlift

Kate Meerschaut | 2 September 2020

Bierlift – licht gebouwd – met onderhoudsvrije draadspindeltechnolgie

Hoge temperaturen in de zomer, de behoefte aan een verfrissend drankje, maar geen zin om de hele tijd naar de koelkast te lopen? Deze zelf gebouwde bierlift biedt een oplossing. Tot wel 21 drankflesjes kunnen gekoeld worden in deze stijlvolle bierlift. Volledig zonder elektriciteit en een hoogtepunt op elke feestje.

Op het internet kan u verschillende Doe-Het-Zelf instructies vinden om zo’n bierlift zelf te maken. Hier is een tip (in het Duits): https://www.bierlift.de/bierlift-projektbeschreibung/

Een beslissend punt voor de vlotte werking van de bierlift is het gebruik van de correcte spindeldraad met steile draad (high helix). De lengte van de spindeldraad is bij benadering 1 meter. Om een zo lang mogelijke levensduur te kunnen garanderen, zijn er twee belangrijke punten die in acht genomen moeten worden:

1. Weerstand tegen grote koppels: De spindeldraad met steile schroefdraad drijft de bierlift aan door middel van een passende reductiemotor.

2. Volledig vrij van onderhoud: Vrij van onderhoud speelt eveneens een belangrijke rol in de selectie van het juiste high helix schroefdraadsysteem. De bierlift moet jarenlang vlot kunnen functioneren zonder regelmatig onderhoud en smering.

Overtuigende prestatie van dryspin hoge helix schroefdraad in bierliften

De dryspin schroefdraad technologie voldoet aan beide vereisten met uiterst gemak. Met specificaties en vormen die passen bij de kunststof moer en schroefdraad, levert dryspin een nog langere levensduur en meer effici├źntie voor schroefdraad met steile spindeldraad dan de gangbare steile spindeldraad. De spindelmoeren zijn gemaakt uit performante iglidur polymeren, om die reden is de volledige toepassing volledig smeringsvrij en onderhoudsvrij.

Ontdek de webshop:

Comment on this article

Please write a comment.

Your comment will be moderated by an admin before activation.